Hledejte novostavbyČeskoZahraničí
# # # #

Cavallo Plaza

Praha 2
Cena od 4 953 000 KčSpočítat hypotéku
Parkování ano
Dispozice 1+kk, 2+kk, 3+kk
Dokončení 2024
#

autobusová zastávka
3 min

#

sportoviště
7 min

#

nemocnice
8 min

#

škola
10 min

#

restaurace
1 min

#

obchod
5 min

Dokonalá kombinace historie a moderního bydlení na Vinohradech

Projekt Cavallo Plaza představuje jedinečnou nabídku bydlení, které kombinuje kouzlo historické architektury s komfortem moderního životního stylu. Na adrese Varšavská 12 v srdci pražských Vinohrad vzniká komplex čtyř budov, z nichž dvě jsou citlivě rekonstruované historické objekty a dvě jsou nové moderní stavby. Tento projekt je ukázkovým příkladem toho, jak lze skloubit zachování původních architektonických prvků s vytvořením pohodlných, moderních bytových jednotek.

O projektu Cavallo Plaza

Cavallo Plaza, nacházející se na rohovém pozemku ulic Varšavská a Máchova, nabízí celkem 55 exkluzivních bytů v dispozicích od 1+kk po 3+kk, včetně tří mezonetových bytů a 17 jednotek s vlastní terasou. Původní budova, která sloužila jako historická jízdárna, byla pečlivě zrekonstruována a integrovaná do nové stavby, což dodává projektu nezaměnitelný historický ráz. Moderní budovy nabízejí prostorné a světlé interiéry, které splňují vysoké nároky na komfort a design. K dispozici je také 30 parkovacích míst, umístěných jak v podzemní garáži, tak ve vnitrobloku, který zároveň slouží jako klidná zóna pro relaxaci v centru velkoměsta.

Projekt Cavallo Plaza se pyšní nadstandardním technickým vybavením, které zahrnuje podlahové vytápění v koupelnách, přípravu na optický internet, pokročilou vzduchotechniku a klimatizaci, moderní výtahy, kamerový systém, a vysoce kvalitní dvojitá odhlučněná okna. Prémiové materiály od renomovaných značek jako Laufen a Grohe zaručují nejen styl, ale také dlouhou životnost a maximální komfort.

Lokalita

Cavallo Plaza se nachází v jedné z nejvyhledávanějších částí Prahy – na Vinohradech. Tato lokalita je známá svým dynamickým městským životem, kde najdete širokou škálu obchodů, kaváren, restaurací, bister, kulturních center a vzdělávacích institucí. Blízkost několika parků zajišťuje, že budete mít vždy na dosah přírodu, ať už pro sportovní vyžití nebo procházky. Skvělá dopravní dostupnost je zajištěna blízkostí stanice metra a tramvajových zastávek, což vám umožní snadno se dostat kamkoliv po Praze.

Seznamte se s kompletní nabídkou domů v projektu Cavallo Plaza

Inzerované domy jsou pouze výběrem z volných jednotek v projektu. Rádi pro Vás u developera vyjednáme nejvýhodnější nabídku na koupi vysněného bytu, rezervujeme přednostní prohlídku projektu nebo pomůžeme s financováním nemovitosti.

Naše služby jsou pro Vás kompletně zdarma. Odměnou je nám provize hrazená developerem a Vaše spokojenost!

Mám zájem
Kontaktujte nás
Lukáš Filip
+420 602 578 733
Objevte celou nabídku



    Plánujete financování hypotékou?

    Prodáváte stávající nemovitost?


    Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.“

    Dostupné varianty
    Dispozice
    Cena od
    Balkon / Terasa
    Parkování
    1+kk
    4 953 000 Kč
    ne
    lze dokoupit
    2+kk
    8 873 000 Kč
    ne
    lze dokoupit
    3+kk
    19 692 000 Kč
    ne
    lze dokoupit
    Zdarma Vás provedeme k vysněnému bydlení
    image/svg+xml

    Získat nabídku

    image/svg+xml

    Rezervovat prohlídku

    image/svg+xml

    Zajistit financování

    image/svg+xml

    Kontaktovat makléře

    Kalkulačka pro hypoteční úvěr


      5 849

      Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.

      Získat další informace

        #