Hledejte novostavbyČeskoZahraničí
# # # #

Viladům Na Pískách

Praha 6
Cena od 8 925 000 KčSpočítat hypotéku
Parkování ano
Dispozice 2+kk
Dokončení
#

autobusová zastávka
1 min

#

sportoviště
8 min

#

nemocnice
5 min

#

škola
7 min

#

restaurace
1 min

#

obchod
8 min

Prémiové byty na pražské Hanspaulce

Viladům Na Pískách, nacházející se v prestižní vilové čtvrti Hanspaulka, je exkluzivní projekt, který nabízí 4 prémiové byty o dispozicích 2+kk. Přízemní byt nabídne svým novým majitelům soukromou zahradu, zatímco jednotky ve vyšších patrech poskytnou výjimečné výhledy na Prahu. Ke každé jednotce lze navíc zakoupit parkování stání. Projekt představuje jedinečné spojení moderního bydlení s historickou atmosférou a je výjimečný i díky svému jedinečnému umístění, jelikož na Hanspaulce je nabídka nových bytů k prodeji velmi limitovaná.

Lokalita

Praha Hanspaulka je jednou z nejexkluzivnějších rezidenčních oblastí v hlavním městě, vyhledávanou nejen pro své historické a architektonické bohatství, ale také pro své klidné prostředí a prestižní atmosféru. Tato čtvrť, nacházející se v městské části Praha 6, je známá především svými prvorepublikovými vilami, které jsou často postaveny ve stylu funkcionalismu a představují architektonické skvosty své doby. Hanspaulka je synonymem pro luxusní bydlení v srdci zeleně, s nádhernými výhledy na Pražský hrad a snadným přístupem k přírodnímu parku Šárka, který je ideálním místem pro rekreaci a sportovní aktivity.

Co dělá Hanspaulku tak výjimečnou, je její jedinečná kombinace prestižní lokality, historického odkazu a blízkosti přírody. I přes svou blízkost k centru Prahy si uchovává atmosféru klidné rezidenční čtvrti s dostatkem soukromí, což z ní činí ideální místo pro rodinné bydlení nebo exkluzivní investici. Hanspaulka nabízí skvělou občanskou vybavenost včetně špičkových škol, restaurací, obchodů a zdravotnických zařízení, což zajišťuje pohodlné a komfortní bydlení.

Seznamte se s kompletní nabídkou bytů v projektu Viladům Na Pískách

Inzerované byty jsou pouze výběrem z volných jednotek v projektu. Rádi pro Vás u developera vyjednáme nejvýhodnější nabídku na koupi vysněného bytu, rezervujeme přednostní prohlídku projektu nebo pomůžeme s financováním nemovitosti.

Naše služby jsou pro Vás kompletně zdarma. Odměnou je nám provize hrazená developerem a Vaše spokojenost!

Mám zájem
Kontaktujte nás
Vojtěch Sommer
+420 725 551 872
Objevte celou nabídku



    Plánujete financování hypotékou?

    Prodáváte stávající nemovitost?


    Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.“

    Dostupné varianty
    Dispozice
    Cena od
    Balkon / Terasa
    Parkování
    2+kk
    8 925 000 Kč
    ano
    lze dokoupit
    Zdarma Vás provedeme k vysněnému bydlení
    image/svg+xml

    Získat nabídku

    image/svg+xml

    Rezervovat prohlídku

    image/svg+xml

    Zajistit financování

    image/svg+xml

    Kontaktovat makléře

    Kalkulačka pro hypoteční úvěr


      5 849

      Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.

      Získat další informace

        #