Hledejte novostavbyČeskoZahraničí
# # # #

Unikátní penthouse 4+kk s terasou na Smíchově

Praha 5
Cena od 21 000 000 KčSpočítat hypotéku
Parkování ano
Dispozice 4+kk
Dokončení 2024
#

autobusová zastávka
2 min

#

sportoviště
7 min

#

nemocnice
10 min

#

škola
8 min

#

restaurace
3 min

#

obchod
2 min

Unikátní penthouse 4+kk s terasou na Smíchově

Nabízíme luxusní byt 4+kk s terasou, situovaný v moderní rezidenci Smíchov City, která se stává ikonickým centrem této oblíbené pražské čtvrti.

Prostorný byt o velikosti 130 m² s 12 m² terasou je umístěn v nejvyšším podlaží a zajišťuje maximální soukromí a klidné prostředí. Obytná část orientovaná na jihozápad přináší výhled do klidné zahrady, zatímco tři ložnice směřují k Vltavě, což poskytuje jedinečný panoramatický výhled. Hlavní ložnice je vybavena šatnou a en-suite koupelnou pro maximální pohodlí. Součástí dispozice je také prostorná vstupní hala, druhá koupelna, samostatná toaleta a praktická technická místnost. K bytu náleží dvě parkovací místa, jedno z nich extra široké, a prostorný sklep.

Strategická lokalita s vším na dosah

Smíchov City je jednou z nejdynamičtěji se rozvíjejících lokalit Prahy a nabízí vše, co potřebujete pro moderní městský život. V bezprostřední blízkosti se nachází školky, základní školy, zdravotnická zařízení a množství stylových obchodů, kaváren a restaurací. Pro milovníky kultury a aktivního životního stylu je zde také řada volnočasových aktivit. Výborná dopravní dostupnost je zajištěna stanicí metra B – Anděl a mnoha tramvajovými i autobusovými spoji, které vás rychle dopraví do centra města. Navíc v rámci rozvoje Smíchov City bude tato lokalita ještě atraktivnější díky plánovaným parkům, relaxačním zónám a dalším službám.

Mám zájem
Kontaktujte nás
Semrád ⌂ Home Portal
Filip Semrád
+420 601 505 838
Objevte celou nabídku



    Plánujete financování hypotékou?

    Prodáváte stávající nemovitost?


    Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.“

    Dostupné varianty
    Dispozice
    Cena od
    Balkon / Terasa
    Parkování
    4+kk
    21 000 000 Kč
    ano
    ano
    Zdarma Vás provedeme k vysněnému bydlení
    image/svg+xml

    Získat nabídku

    image/svg+xml

    Rezervovat prohlídku

    image/svg+xml

    Zajistit financování

    image/svg+xml

    Kontaktovat makléře

    Kalkulačka pro hypoteční úvěr


      5 849

      Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.

      Získat další informace

        #