Hledejte novostavbyČeskoZahraničí
# # # #

Střížkovský dvůr

Praha 8
Cena od 4 983 180 KčSpočítat hypotéku
Parkování ano
Dispozice 1+kk, 2+kk, 3+kk
Dokončení 2025
#

autobusová zastávka
5 min

#

sportoviště
3 min

#

nemocnice
7 min

#

škola
1 min

#

restaurace
1 min

#

obchod
2 min

Nadčasový design v souladu s přírodou

Moderní rezidenční projekt Střížkovský dvůr se nachází v atraktivní lokalitě pražského Střížkova a je navržen v minimalistickém stylu inspirovaném přírodou. Tři nové budovy propojují okolní zástavbu s projektem Střížkov Plazza a vytvářejí nadstandardní bydlení s důrazem na dlouhodobou hodnotu a estetiku.

O projektu Střížkovský dvůr

Projekt se skládá ze tří budov o 3–5 podlažích s celkovým důrazem na prostor a efektivní využití bytových jednotek. Byty mají přímý přístup k venkovním plochám v podobě předzahrádek, lodžií a teras. V posledních patrech jsou byty s vysokými stropy otevřenými do krovu, které vytvářejí vzdušný dojem a umožňují nádherný výhled na panorama Prahy. Každý dům má dva vchody, schodiště, výtahy a podzemní garáže.

Lokalita

Střížkovský dvůr se nachází na rozhraní starého Střížkova a nového Proseku, v blízkosti historického jádra Střížkova. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, včetně škol, restaurací, obchodů a zdravotní péče. V pěší vzdálenosti se nachází park s hřištěm a metrem C Střížkov, které zajišťuje rychlé spojení s centrem Prahy. Skvělá dopravní dostupnost je také autem díky napojení na tunel Blanka a dálnice D8, D10 a D11.

V blízkosti projektu je řada parků, včetně parku Přátelství, který nabízí vodní plochy a přírodní amfiteátr. Nedaleko jsou také Prosecké skály s vyhlídkou Emy Destinové nebo vinice Máchalka. Okolí je propojeno turistickými trasami a naučnou stezkou Prahy 9, ideální pro odpočinek a rekreaci.

Seznamte se s kompletní nabídkou bytů v projektu Střížkovský dvůr

Inzerované byty jsou pouze výběrem z volných jednotek v projektu. Rádi pro Vás u developera vyjednáme nejvýhodnější nabídku na koupi vysněného bytu, rezervujeme přednostní prohlídku projektu nebo pomůžeme s financováním nemovitosti.

Naše služby jsou pro Vás kompletně zdarma. Odměnou je nám provize hrazená developerem a Vaše spokojenost!

Mám zájem
Kontaktujte nás
Michaela Vacíková
+420 602 681 227
Objevte celou nabídku



    Plánujete financování hypotékou?

    Prodáváte stávající nemovitost?


    Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.“

    Dostupné varianty
    Dispozice
    Cena od
    Balkon / Terasa
    Parkování
    1+kk
    4 983 180 Kč
    ne
    ano
    2+kk
    8 397 415 Kč
    ano
    ano
    3+kk
    11 088 070 Kč
    ano
    ano
    Zdarma Vás provedeme k vysněnému bydlení
    image/svg+xml

    Získat nabídku

    image/svg+xml

    Rezervovat prohlídku

    image/svg+xml

    Zajistit financování

    image/svg+xml

    Kontaktovat makléře

    Kalkulačka pro hypoteční úvěr


      5 849

      Odesláním kontaktního formuláře souhlasím s předáním osobních údajů a potvrzuji, že jsem se seznámil/a s podmínkami zpracování osobních údajů.

      Získat další informace

        #