Hledejte novostavbyČeskoZahraničí
# # # #
16. října 2024

Rezidence Žitná přináší unikátní byty v srdci Prahy, kterým dominuje interiér s velkoformátovou keramikou

Home Portal zahájil exkluzivní prodej butikového projektu Rezidence Žitná od renovovaného designového studia Galeria España. Projekt přináší exkluzivní příležitost pro ty, co touží po luxusním bydlení na jedné z nejprestižnějších adres v Praze. Rezidence Žitná kombinuje historický půvab s moderním komfortem a službami na světové úrovni a je symbolem sofistikovaného života v centru metropole, který zaujme i ty nejnáročnější klienty.

Rezidence Žitná představuje ojedinělou možnost bydlet v samotném srdci Prahy 1, kde se historie potkává s moderním městským stylem. „Máme radost, že můžeme s Galerií España spolupracovat právě na tomto výjimečném projektu přímo v centru Prahy, který skvěle obohacuje naše pražské portfolio nemovitostí,“ říká o exkluzivní spolupráci ředitel Home Portal Jan Vitvera.

Projekt představí pečlivě zrekonstruovanou historickou budovu s 38 luxusními byty a 6 mezonety, z nichž každý je navržen s důrazem na nejvyšší standardy designu a kvality. Budoucí rezidenti se mohou těšit na služby 24hodinové recepce a concierge, soukromý vnitroblok pro relaxaci i moderní výtah. Nejexkluzivnější částí projektu jsou penthousy s dechberoucími výhledy na Pražský hrad, které poskytnou nejen úchvatnou podívanou, ale také neopakovatelnou atmosféru bydlení.

Investor projektu, Peter Vražba, rezidenci komentuje slovy: „Rezidence Žitná je pro nás vlajkovou lodí, která ukazuje naši schopnost propojit historickou architekturu s moderním luxusem. Chtěli jsme zachovat unikátní kouzlo budovy a přitom nabídnout nadstandardní vybavení a služby, které odpovídají životnímu stylu našich klientů.

Každý byt v Rezidenci Žitná je jedinečný a nabízí možnost personalizace interiérů. Díky prémiovým materiálům, jako je velkoformátová keramika, a možnostem přizpůsobit prostor podle vlastního vkusu, bude každé bydlení odrážet osobní styl svého majitele. „Rezidence přináší zcela revoluční možnosti personalizace, protože vzniká ve spolupráci s designovým studiem Galeria España, díky čemu si majitelé bytů mohou vybrat klientské změny přímo v showroomu studia a nechat si poradit od odborníků,“ upřesňuje postup Jan Vitvera, ředitel Home Portal.

Tento projekt není jen o luxusu, ale i o chytré investici. Lokalita Prahy 1 patří mezi nejvyhledávanější místa pro bydlení i investice, což z Rezidence Žitná činí ideální příležitost pro ty, kteří chtějí zhodnotit svou nemovitost. Dokončení projektu je plánováno na druhou polovinu roku 2025, ale právě nyní jdou jednotky do prodeje právě pod záštitou Home Portal.

Nejčtenější
19. září 2024

Na Praze 1 téměř nevznikají nové byty – můžou za to i přísné podmínky pro rekonstrukci budov v historickém centru

Za rok 2023 bylo v Praze podle Českého statistického úřadu dokončeno 6410 bytů – na Praze 1 však za celý rok vznikly jen dva developerské projekty s dohromady 10 byty. Vysoké nároky památkářů i Hlavního města na rekonstrukci a omezené možnosti modernizace odrazují většinu developerů od kompletní revitalizace budov v historickém centru. Vývoj developerských projektů v centru Prahy…

Číst článek
18. října 2024

Zvažujete otevřený koncept bydlení? Podívejte se na jeho klady a zápory

Otevřený půdorys je jedním z nejoblíbenějších trendů v současné moderní architektuře, a to ať u novostaveb tak i rekonstruovaných budov. Tento praktický koncept nabízí prostor bez pevných příček a stěn, což umožňuje větší flexibilitu a propojení jednotlivých částí bytu. Uplatňuje se jak v komerčních, tak rezidenčních projektech, a to včetně kanceláří, restaurací a bytových prostor. Co…

Číst článek
16. října 2024

Rezidence Žitná přináší unikátní byty v srdci Prahy, kterým dominuje interiér s velkoformátovou keramikou

Home Portal zahájil exkluzivní prodej butikového projektu Rezidence Žitná od renovovaného designového studia Galeria España. Projekt přináší exkluzivní příležitost pro ty, co touží po luxusním bydlení na jedné z nejprestižnějších adres v Praze. Rezidence Žitná kombinuje historický půvab s moderním komfortem a službami na světové úrovni a je symbolem sofistikovaného života v centru metropole, který…

Číst článek