# # # #
27. července 2020

5 dárků ke kolaudaci, kterými uděláte hostiteli radost

Přestěhování se do nového nebo koupě bytu, to je událost, která se nestává několikrát do roka. Jde často o velkou událost a ti, kteří pořádají kolaudaci svého bydlení se o ni chtějí podělit. Pokud vám přišla pozvánka na tuto událost, nezapomeňte s sebou vzít dárek. Přicházíme s pěti tipy na dárek ke kolaudaci!

Kolaudace bytu vašich známých je za dveřmi a vy stále nevíte, co jim věnujete za dárek? Taková příležitost si přímo vyžaduje darovat věci, které zpříjemní nové bydlení. Radost hostiteli uděláte určitě, když vsadíte na jeden z těchto dárků.

1. Přineste pokojovku, která oživí prostor

Pokojová rostlina jako dárek ke kolaudaci je výtečný nápad. Rostlin není nikdy dost a hostitelé ocení, že jste si dali záležet na výběru dárku a v bytě jim tak bude kvést nový život. Pokud víte, že nejsou v pěstování rostlin úplně zdatní, pořiďte kaktus nebo řasokoule. Originální trend v podobě chlupaté zelené koule, která si hoví ve skleněné nádobě je super dekorací. Navíc není náročná na údržbu. Občas ji stačí jen pochovat a vyměnit vodu.

2. Vázu skleněnou či keramickou

Vázou nezklamete, v domácnosti často chybí, a v momentě kdy někdo z rodiny dostane řezanou květinu, marně se váza hledá. Skleněnou nešlápnete vedle, hodí se do téměř každého interiéru. S vázou můžete hostitelce koupit rovnou i květinu, která ji jistojistě potěší.

3. Darujte relax

Měkký pléd v oblíbené barvě hostitelů potěší, a navíc dopřeje po dlouhém dni v práci měkké zachumlání a odpočinek, který si zaslouží. Přikrývku doplňte o polštář na pohovku a dárkový set je na světě. Pokud mají hostitelé balkon nebo terasu, tyto dva kousky ocení i ve večerních hodinách, kdy už začíná být zima.

4. Sada sklenic na šampaňské

Skleničky v novém bytě či domě pravděpodobně už hostitelé mají. Ale co ty na přípitek? Při zařizování nového bydlení se ze začátku musí hodně investovat do všeho, a proto pak nezbývají finance na jiné věci. Sada sklenic na šampaňské se bude rozhodně líbit a když k tomu přinesete i láhev sektu, můžete skleničky rovnou vyzkoušet.

5. Ručníky nebo povlečení

Tohle jsou dvě věci, kterých nikdy není dost. Ručníky se opotřebovávají, když přijde návštěva není jich dostatek. U povlečení platí, že minimálně musíte mít dvoje. Ideální je však mít možnost jich mít více a střídat je podle ročních období nebo třeba nálady. Ručníky a povlečením nic nezkazíte a vždy se hodí, takže je hostitelé kolaudace moc rádi přijmou.

Nejčtenější
5. března 2024

Neveřejné nabídky – skrytý trh nemovitostí skýtající skvělou investiční příležitost

Neveřejné nabídky nemovitostí jsou často skrytým trhem, který nabízí mnoho výhod pro kupující i prodávající. Zatímco běžné prodeje probíhají přes veřejné inzeráty a realitní portály, neveřejné jsou dostupné pouze vybrané skupině zájemců. Dostanete se skrz ně často k exkluzivním projektům a jedinečným cenovým příležitostem, které by vám jinak utekly.  Zde se podíváme na různé typy neveřejných…

Číst článek
17. dubna 2024

Kvalita bez nadměrného luxusu a dobrá lokace přináší oživení na pražském trhu s byty

Rezidenční trh v Praze zažívá nový vzestup díky významným projektům stabilních developerů, jako jsou Skanska a YIT. Tyto projekty, připomínající svou kvalitou a spolehlivostí automobilovou značku Volkswagen, získávají na popularitě mezi zájemci o nemovitosti. To dokazuje nyní i spuštění již třetí etapy vysočanského projektu Čtvrť Emila Kolbena od společnosti Skanska, která v dubnu vstoupila do…

Číst článek
4. dubna 2024

Darovací smlouva na nemovitost v roce 2024: Vzor a vše co potřebujete vědět

Darování nemovitosti může být významným krokem v životě, které vyžaduje pečlivé přípravy a dodržení právních předpisů. Jedním z klíčových dokumentů v tomto procesu je darovací smlouva na nemovitost. Co všechno je třeba vědět před jejím sepsáním a jak ji správně sestavit? Co je darovací smlouva na nemovitost? Darovací smlouva je právní dokument, kterým dárce bezúplatně…

Číst článek